Αγαπητέ Πελάτη,

Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Κλήση Courier της ACS. Μέσω αυτής της σελίδας μπορείτε να καλέσετε τον Courier ηλεκτρονικά, σε τρία μόνο βήματα, με την ευκολία του διαδικτύου και χωρίς αναμονές στο τηλέφωνο.

Στα επόμενα βήματα θα σας ζητηθεί η Αφετηρία της Αποστολής, δηλαδή η διεύθυνση όπου θα έρθει ο Courier να παραλάβει την αποστολή σας, όπως και τα στοιχεία της αποστολής π.χ. βάρος και τεμάχια. Πολύ σημαντική είναι η σωστή καταχώρηση της διεύθυνσης και των τηλεφώνων σας. Ενδέχεται να σας καλέσουμε, αν χρειαστούμε κάποια διευκρίνιση.

Σε οποιαδήποτε φάση επιθυμείτε, μπορείτε να καλέσετε τηλεφωνικά την Εξυπηρέτηση Πελατών στα τηλέφωνα +30 2108190000 

Με την καταχώρηση της παραγγελίας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την πορεία της. Μετά την αποδοχή της από το κατάστημα ACS, η παραγγελία σας δρομολογείται σε Courier για την παραλαβή και δεν είναι πλέον δυνατό να γίνουν online αλλαγές - oπότε παρακαλούμε για οποιαδήποτε αλλαγή καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Για πλήρεις Οδηγίες Χρήσης κάντε κλικ εδώ. Για να δείτε τη Λίστα των Παραγγελιών σας κάντε κλικ εδώ. Για τον αυτόματο Υπολογισμό Κόστους της αποστολής σας κάντε κλικ  εδώ.

Οδηγίες Έναρξης

  • Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε, παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της ACS πατώντας το σύνδεσμο Login πάνω δεξιά και εισάγετε τα στοιχεία σας (e-mail και password).
  • Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή, πατήστε πάλι Login και επιλέξτε Δημιουργία Λογαριασμού. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, κάντε κλικ στο λογότυπο ACS e-shipping που βρίσκεται στην Αρχική σελίδα, για να μεταφερθείτε στη σελίδα της ηλεκτρονικής κλήσης Courier.