Χριστουγεννιάτικα δώρα με ταχύτητα ACS.

Κανείς δεν μοιράζει γρηγορότερα τα χριστουγεννιάτικα δώρα στον κόσμο από την ACS.

Ελάτε, λοιπόν, κι εσείς σε ένα κατάστημα ACS ή σε ένα ACS Smart Point στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell και πραγματοποιήστε τις αποστολές σας. Εξασφαλίστε ότι θα φτάσουν ταχύτατα και ακριβώς όπως πρέπει με τις δωρεάν ασφαλείς συσκευασίες Express που μόνο η ΑCS διαθέτει και, επιπλέον, κερδίστε έως και πάνω από 50% έκπτωση στο κόστος της αποστολής σας, χρησιμοποιώντας την κάρτα ACS Member σε οποιοδήποτε κατάστημα ACS.

Μάθετε περισσότερα για τις εκπτώσεις* της κάρτας ACS Member στη σχετική ιστοσελίδα της ACS, στο τηλέφωνο της ACS 210-8190000 ή και στα καταστήματα ACS.

 
Για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ACS, ή το συνεργαζόμενο ACS Smart Point της περιοχής σας, κάντε κλικ εδώ.

Οι ανωτέρω εκπτώσεις βάσει του πλήθους των αποστολών παρέχονται για την ταχυμεταφορά - αποστολή δεμάτων ή εγγράφων -  έως 3kg που πληρώνονται µετρητοίς, µε την επίδειξη της κάρτας ACS Member, είτε στα καταστήματα ACS, είτε στο χώρο του πελάτη. Oι εκπτώσεις αφορούν τις χρεώσεις του επίσηµου τιµοκαταλόγου της ACS για την αποστολή courier Point-to-Point, Point-to-Door, Door-to-Door και ACS Combo Express Envelope, ενώ δεν συνδυάζονται µε τις εκπτώσεις της υπηρεσίας e-shipping (ηλεκτρονική κλήση courier) και ισχύουν για περιορισµένο χρονικό διάστηµα, έως ανακλήσεως από την ACS. Τα αναγραφόµενα ποσοστά έκπτωσης είναι τα ισχύοντα για τα µέλη της ACS Member κατά την έκδοση του παρόντος τιµοκαταλόγου και αυτά µπορεί να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ACS Courier, σύµφωνα µε την εκάστοτε ισχύουσα προσφορά για τους πελάτες ACS Member. Η ACS αποτελεί τη μεγαλύτερη από τις Ελληνικές εταιρείες courier, με την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, ενώ επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προσφορών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της.

fb
video
logos
                 Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας, κάνετε reply με θέμα Unsubscribe.